+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Myslivna Brno Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 229 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Tereza

rodina se staršími dětmi, 12.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
42 %
  • celkově dobrý dojem, ale je vidět, že zde minimálně 20 let nikdo neopravoval nic (koupelna se špinavými starými věšáky), zároveň se zde projevila typická česká /uprděnost", v koupelně byl pro každého jeden malý šampon a jeny tampony na odlíčení. Po pevném mýdle, koupací čepici atp ani vidu, ani slechu. Dále při snídani byl juice naředěný vodou a sklenky a hrnky k snídani až směšně malé. Pozůstatek socializmu? Jde o to víc vydělat nebo mít spokojené zákatzníky, kteří se vracejí? Já se dobrovolně rozhodně nevrátím, za tu horentní cenu byly služby UBOHÉ.

  • celkově dobrý dojem, ale je vidět, že zde minimálně 20 let nikdo neopravoval nic (koupelna se špinavými starými věšáky), zároveň se zde projevila typická česká /uprděnost", v koupelně byl pro každého jeden malý šampon a jeny tampony na odlíčení. Po pevném mýdle, koupací čepici atp ani vidu, ani slechu. Dále při snídani byl juice naředěný vodou a sklenky a hrnky k snídani až směšně malé. Pozůstatek socializmu? Jde o to víc vydělat nebo mít spokojené zákatzníky, kteří se vracejí? Já se dobrovolně rozhodně nevrátím, za tu horentní cenu byly služby UBOHÉ.

Personál
5
Služby
5
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
3

Anonym

dospělý pár, 14.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
42 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
3

Pavel Eliáš

skupina přátel, 25.10.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Rychlost a jednoduchost rezervace

  • Stare vybaveni, pomaly, nezkuseny porsonal, spatna snidane... Chude

Personál
4
Služby
3
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
3
Hotel Myslivna Brno odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane Eliáš,
děkuji za Vaše vyjádření k našemu hotelu Myslivna v Brně. Vždy nás nejvíc zajímají záporné recenze, protože ty kladné mají být samozřejmostí. Dovolujeme si reagovat na Vaše záporné recenze ( ze dne 24.10. 2011):

1. Staré vybavení: Ano, máte pravdu, na pokojích je starší nábytek. Prioritou ubytování v našem hotelu je čistota, kvalitní služby a dobrá cena. Od 01.12.2011 bude hotel procházet rozsáhlou rekonstrukcí, samozřejmě za plného provozu.


2. Pomalý, nezkušený personál: abychom se mohli na tento názor vyjádřit, potřebovali bychom konkrétnější informace. Nevíme, zda jste myslel personál na recepci, nebo v restauraci při snídaních, či večer.


3. Špatná snídaně...chudé: s tímto s Vámi nesouhlasím. Náš hotel si právě na snídaních velmi zakládá a dokonce je vyhlášený v celém Brně s nejlepšími snídaněmi!. Hotelová snídaně se u nás podává formou švédských stolů, je bohatá, obsahuje studený i teplý buffet např.: spousta druhů uzenin, salámů, šunky, sýrů, opečené párečky, volská oka, další teplé specialitky našeho šéf-kuchaře např. grilovaná kořeněná rajčátka, grilovaná paprika se šunkou a sýrem, grilovaná zelenina, omeletky , sázená vejce, opečené párečky v listovém těstíčku, různé ovoce, čerstvá zelenina, pečivo, máslo, marmelády, med, sladké pečivo, koláčky, müsli a cereálie, nápoje juice, káva, čaj, mléko, jogurty, a další a další.

Děkujeme za Vaše připomínky.

Natasa Kurkowski

rodina s malými dětmi, 30.12.2011

Saarlouis Německo

  • Celkové hodnocení
48 %
  • dobre snidane , prijemny personal

  • nevycistene wc a koupelna , topeni v koupelne zaprasene, nabytek stary a zapraseny , moc mala televize a vrzajici dvere od koupelny a vrzajici postele.

Personál
8
Služby
6
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 7.2.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 19.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 12.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
2
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 5.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Vyborna kuchyne (vyjma snidane). Otevrenost k ubytovani se psem. Klid.

  • Snidane podprumerna (odkryte nadoby na parky a vejce - tudiz vse studene). 1 typ sunky a syra atd. Televize z roku jedna-dve: desiva kvalita obrazu - nedala se sledovat. Stare dvere v koupelne - nesly zavrit. Zadny minibar. Velice spatny stav balkonu. Cekove mix pokusu o kvalitu a nektere casti (stavebni) dosti zanedbane. Navic platba za parkovne?! Vyzkousely jsme Silvestr 2015 - NIKDY vice! Bufet stale prazdny a byl i snad mensi nez snidanovy. Prakticky jsme nic nejedli - nebylo co.... Sekt pouze polosuchy. Velmi drzy karikaturista!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

dospělý pár, 13.12.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Příjmené přijetí, snaha vše vysvětlit, komunikace

  • malinký pokoj, o kterém jsem neměla tušení, že bude tak malinký a pobyt jiných osob v sousedství se psem, který rušil i v noci i ráno.

Personál
6
Služby
2
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

- Brada

skupina přátel, 17.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Výtečná kuchyně v nekuřácké restauraci.

Personál
5
Služby
5
Čistota
4
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Dana Dobiášová

jednotlivec, 15.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
58 %
  • ochotný personál, stravování jsem čerpala jen snídaně, ty byly dobré

  • tzv. vybydlený hotel: staré a nevhodné zařízení a vybavení, netěsnící okna a dveře, vše zašlé a ušpiněné

Personál
8
Služby
7
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
5
Hotel Myslivna Brno odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Dobiášová,
dovoluji si reagovat na Vaše negativní připomínky k našemu hotelu Myslivna.
Ochotný personál.... to musí být v každém hotelu samozřejmostí. Dobré snídaně.... náš hotel si na snídaních velmi zakládá a v Brně jsme vyhlášený hotel s nejlepšími snídaněmi.

Vybydlený hotel...... to máte zcela pravdu. Budova hotelu Myslivna patřila až do prosince 2011 magistrátu města Brna, kterému provozovatel hotelu platí nájem. Nyní od LEDNA 2012 má hotel nového majitele, který už v únoru 2012 začne rozsáhlou rekonstrukcí - za plného provozu. Výměna oken bude na 1.místě. Hned potom jsou v plánu rekonstruovat koupelny a pak další... Osobně jsem kontrolovala čistotu pokojů a pravdou je, "zašlé" je na pohled jako "ušpiněné".
Snad na náš hotel nezanevřete. Děkujeme za Vaše připomínky. Regina Bučková -manager hotelu Myslivna.

Jaromír

jednotlivec, 14.12.2016

Prague Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Poloha hotelu klid takový retro hotel :-)

  • strava v hotelu není moc dobrá vs ceny za které je nabízejí, jedl jsem již několikrát v místní jídelně a radši jezdím na jídlo do centra Brna kde jsou jednak lepší ceny a navíc mnohem větší výběr. Snídaně jsou jak doma rohlík, salám a párečky :-) Nevím proč je zpoplatněné parkování a není to již zahrnuto v ceně hotelu. Působí na mě negativně.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Antoine Hervy

jednotlivec, 12.6.2014

English

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan

jednotlivec, 19.10.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Pouze lokalita, ale za tu hotel až tak moc nemůže.

  • Minibar na pokoji chybí, po rozsvícení na toaletě příšerně hlučný ventilátor, hygienické potřeby nejsou ale zejména přístup.... Po ohlášení pozdějšího příjezdu striktní oznámení: "Počítejte s tím, že už se v restauraci nenajíte!" Konstatování jasné, nicméně co by bylo těžkého na tom říct: "je nám líto, ale v restauraci je možné si objednat jídlo do xx hodin " a nebo lépe "kuchyň je tou dobou již zavřená, přejete si připracit něco studeného na pokoj?"

Personál
10
Služby
0
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 26.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Klient si stezoval na velmi omezeny vyber u snidane a to i zakladnich polozek jako maslo ci margarin

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 20.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Ivan Flek

jednotlivec, 10.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • - velikost pokoje - náhradní deka (bylo potřeba, bohužel jsem objevil až ráno) - vybavení pokoje i koupelny

  • - zcela obsazená restaurace - nepřiměřená cena parkingu (hledal jsem "díru" 300 m od hotelu) -všechny plochy (stoly, stolky) pokryté tlustou vrstvou leštěnky, odložit si tam oblek nebo sako by byla katastrofa, naštěstí jsem nechtěně promastil jen pár papírů

Personál
8
Služby
3
Čistota
5
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Hotel Myslivna Brno odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane Fleku,
děkuji za Vaše vyjádření k našemu hotelu Myslivna v Brně. Vždy nás nejvíc zajímají záporné recenze, protože ty kladné mají být samozřejmostí. Dovolujeme si reagovat na Vaše záporné recenze ( ze dne 09.11. 2011) :

1. Zcela obsazená restaurace : svědčí o kvalitě našich služeb. K restauraci máme i další prostory, například Steak-House u recepce, nebo Club a Vinárnu za restaurací, nebo Rytířský salonek ( který je součástí restaurace). Myslím, že by stačilo se zmínit obsluhujícímu personálu, nebo provoznímu, který by Vás určitě posadil k Vaší spokojenosti.

2. Nepřiměřená cena parkingu: parkoviště je součástí našeho hotelu. Cena činí 90,-Kč/auto/den. Parkoviště je mimo jiné nonstop hlídané kamerovým systémem, který se nahrává. Parkoviště je také řádně pojištěné, upravené a udržované. Je dostatečně velké, aby pojalo celou kapacitu hotelu. A pokud jsou hotelové prostory plné hostů, tak se občas stane, že parkujete několik desítek metrů od hotelu. Cena za parkování je přiměřená a v Brně jedna z nejnižších.

3. Plochy (stoly, stolky) pokryté tlustou vrstvou leštěnky: za to se velmi omlouváme a jsme rádi, že jste nás na to upozornil. Chybu našich pokojských jsme již dali do pořádku.

- Kraus

jednotlivec, 9.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Vadí mi účtová Couvert v restauraci. Jste v této době již vyjímkou

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Petr Benedikt

jednotlivec, 13.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 25.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Příjemný personál, profesionální obsluha restaurace, chutné jídlo,krásné prostředí. Standardně vybavený pokoj. Jako plus je fén v koupelně - ne ve všech hotelích je samozřejmostí.

  • Nechápu poplatek za parkování auta ve výši 90,- Kč za noc. Starší výtah.

Personál
9
Služby
6
Čistota
4
Komfort
7
Cena/kvalita
6